Nejnovější recenze ze sekce Nosítka na děti
- Dobrá cena
- Hezké
- Nastavitelné - i pro prostorově výrazné mámy
- Prarelné
pomocník s malým dítětem, lehký a mobilní
- Krásné, kvalitní
- Pohodlne nošení
- Nelze "ovládat" jednou rukou
Nosítko jsme používali rok a půl a vše naprosto bez problému. Nositko porad pekne drží, nikde ani nitka nekouka.
Nošení bylo pohodlne, dalo se jednoduse prenastavit z matku na otce a opravdu roste spolu s ditetem.
Syn má přes dva roky a je vyloženě líný chodit. Na toto nosítko je už těžký ale v krajní nouzi je to i tak pomoc.
Je to naší 3. Tula, ale první v letní verzi. Bála jsem se toho, ale nakonec nám sedla na první dobrou. Vyzkoušela jsem hodně značek nosítek, ale Tula mi prostě sedí nejvíc. Lehké nastavení a tvrdý bederák.
Nosič je kvalitní a je doporučován dětskými fyziatry.
Zatím nevyzkoušené, nosítko teprve čeká až se malý narodí, ale věřím že dobře poslouží, porizovano bylo hlavně kvůli venčení pejska abych všude nemusela tahat kočár
- Lehký a přitom festovní batoh
Super nositko
- Krosna sedí velmi dobře mně i mé ženě, která je menší postavy
- Dítěti se v nosítku moc líbí
- Komplet s doplňky
- Využíváme ve městě i v přírodě
Rád jsem podpořil českou značku, je super, že v ČR ještě stále umíme dělat tak skvělé výrobky. Doporučuji.
ještě se uvidí, prcek je na cestě :-)
Zboží odpovídá své ceně
ERGOBABY EMBRACE CREAM
Přidáno: 30. května 2024
(naposledy upraveno 30. května 2024)
Zakoupeno v Ergobaby-eshop.cz
- Vhodné pro novorozence.
oproti levnější verzi má více vychytáve, nastavení. Dítě v něm neblembá :)
Vše super
Tula Ftg TOTALLY RAD
Přidáno: 30. března 2024
(naposledy upraveno 30. března 2024)
Zakoupeno v Kočárkovo
Krásne nositko ,pevný kvalitní material a pridám i Česky návod .Jsme nad míru spokojeny ❤️
Be Lenka 4ever Neo Jednobarevné Šedé
Přidáno: 12. března 2024
(naposledy upraveno 12. března 2024)
Zakoupeno v ZkusNosítko.cz
Šátek vypadá na první pohled jako přehoz přes gauč. Je dost těžký a pevný. Zkusila jsem si ho uvázat bez dítěte a bylo mi v něm obrovské vedro. Nedokáži si představit s ním někam chodit. Produkt vracím
velice jednoduchá a rychlá manipulace. Pro maminky (a každého, kdo o děťátko pečuje) praktický pomocník
- zatím velká spokojenost - snadné nastavení, pohodlné, praktické...