Nejnovější recenze ze sekce Nosítka na děti
- Spokojenost a rychlost
Vřele doporučuji, perfektně zabalené
- Prodyšný materiál. Lehký.
- Výborné nosítko do teplých dnů.
- Popruhy na zádech pod rameny trochu řežou.
Nosítko ještě nemám vyzkoušené v praxi s miminkem. ale po upnutí na mě, mně trochu tlačí spona na bederním pásu, ale to je zřejmě otázka postavy a zvyku.
Trochu mě překvapil jiný barevný rozdíl, kdy jsem objednala lososovou a přišla starorůžová, ale v popisu výrobku na to bylo upozorňováno, takže to nemůžu vytknout.
Dodání bylo velmi rychlé, slíbené byly 4-6 týdnů a nosítko přišlo po necelých 3.
- Krásné designové nosítko. Těšila jsem se a vypadalo přesně dle popisu.
Je super,že si to mimčo upne člověk sám a nepotřebuje někoho dalšího.Mimčo mi tam hned uslo
- Jednoduché nastavení (střídáme se v nošení)
- Pro dítě jde prakticky o šátek, ale rodič to má jako nosítko s přeskami
- Ergonomické
- Dítě je v komfortu, ale rodič se v teplém počasí trochu zapotí (sice je prodyšné a vzdušné, ale jen pro dítě, hlavní popruh kolem pasu je v teplém počasí pro rodič spíš nepříjemný, ale to k tomu asi patří)
- Delší doba dodání (ALE, píší dodání 7-21 dní, nám přišlo druhý týden)
Kvalitní materiál, kvalitní provedení, popruhy lze široce a jednoduše nastavit. Velký výběr barevných kombinací.
- Několik poloh
- Dodatečná bezpečnost
- Roste s miminkem
- Chvilku trvá, než se s tím člověk naučí
Když je miminko menší, tak clona přes hlavičku je hodně volná. Líbí se mi, že oproti běžným nosítkům se dá zašátkovat ještě pod nožičkama, kde je více zafixuje. Miminko mi v tom přijde bezpečně dané. U šátků jsem se bála, že mimčo špatně zavážu a spíš mu ublížím. U nosítek se mi zase nelíbilo, že v tom ty děti jen tak seděly, byť byla ergonomická, takže jsem ráda za kombinaci tady toho.
- příjemný a pevný materiál
- možnost klasických i zkřížených popruhů
- jednoduché nastavení
- cenově přijatelné
- žádné
hledala jsem nosítko se zkříženými popruhy (normální moje záda nesnesou). pokud si objednáte široké popruhy s možností křížení, tak můžete nosit i normálně (to je podle mě nedostatečně vysvětleno v popisu - takže křižmo pro mě, normálně pro přítele) hned po prvním vyzkoušení pohodlné jak pro dítě, tak pro mě. výrobek kvalitně ušit. jednoduché nastavení celého nosítka (zádová opěrka, šíře sedáku). ještě jsem neprala, tak snad i potom bude vše v pořádku. výborný poměr cena/kvalita.
začali jsme nosit s jednoleťákem (dřív se mu v nosítku nelíbilo), ale předpokládám, že i pro menší děti bude nosítko dobře nastavitelné a pohodlně.
rozhodně doporučuju!
Zdá se mi vhodnější spíš pro děti od půl roku a více, vak je totiž poměrně velký. Syn má 3 měsíce a ve vaku byl vzhledem ke své velikosti úplně utopený. Provedení je dobré, materiál příjemný, vak vypadá kvalitně.
- Rychlost nasazeni
- Popruhy jsou příjemné
- Kapucka proti slunci a vetru
- Nenašla jsem
Nosítko splnilo mé očekávání ještě lépe, než jsem si dokázala představit.
Nositko mám zatím chvíli, ale jsem a ním spokojená.Lehoučké, ale kvalitně udělané nositko, malého nikde neškrábe, netlačí..Spokojenost
- Měli jsme od miminka,synovi se v něm moc líbilo,rozhodně v něm nevisel za rozkrok,lze pozici stehýnek upravit zipem,ani nejsou vyztužená záda jak zde někdo píše,milé pisatelky by si nejdříve měli přímo tento výrobek vyzkoušet než budou psát recenze!
Jsem naprostý začátečník. Měla jsem obavu z celopřezkového nosítka, proto jems si vybrala hybrid a jsem nadšená.
Popruhy na zavazování jsou dlouhé, příjemně sedí na ramenou a to křížení na zádech je přesně to, co jsem potřebovala, aby mě nebolela záda. Mimino vypadá spokojeně. Materiál nosítka je naprosto boží, příjemný, pevný a má krásnou barvu. Vázání je pro začátečníka z prvu španělská vesnice, ale návod přišel i v češtině takže jsem rychle pochopila, jak se zamotat do popruhů a teď to stačí už jen vypilovat.
Hodnotím velice kladně.
Kvalitní materiál a zhotovení.
- Krásný materiál a barvy
- Pohodlné
- Krásný materiál
- Žádná
- krasne, ergonomicke, rostouci
- pohodlne a snadno nastavitelne
Mela jsem Manducu a ta mi nesedela. V Kibi je syn spokojeny a moje zada taky :) Hlavne je rostouci, tudiz ho vyuzijeme dyl nez jen par mesicu
- Měkké pohodlné nosítko
- Snadno se nastavuje
- Sedí jak mě tak partnerovi
Vyzkoušela jsem několik nosítek, šátek i RS a Lenka nám sedla nejlépe, láska na první dotek
Jednoduché nastavení velikosti
široké popruhy, které neřežou do ramen