Nejnovější recenze ze sekce Nosítka na děti
- vyzkoušeli jsme zatím jenom 2x, ale jsme maximálně spokojení
- český výrobek
- promyšlené nastavení krosny - perfektně sedí na zádech
- Latkove ergonicke nositko
- Da se slozit do maleho prostoru, oproti normalnim nositkum.
- Opravdu velmi lehke.
- Diky nizke hmotnosti, je malinko mene komfortni na zadech. (Tenke polstrovani) Ergonomicky je dobre.
Měkoučké, pevně drží
- Lehké a rychlé vázání
- Přizpůsobení pro nožičky miminka pod zadečkem
- Příjemný materiál
- Neutrální barva
- Poměr cena vs produkt
- Rostoucí - Do cca 12kg
Zakoupeno na doporučení kamarádky, která si ho pořídila dřív než já.
Nosič je lehký, jednoduše se nasazuje a také posazuje miminko do nosítka, popruhy se jednoduše nastavují. Celková spokojenost. Je rostoucí, takže využijeme i když bude dcera starší.
Zatím neodzkouseno na dítěti. Ale myslím že nejlepší výběr. Nosítko lze používat od 0 do 4 let. Je pevně dobre šité a barvy hezčí než na foto jsme spokojeni s výběrem už teď.
Cena taky krásná v porovnání jinde.
ERGOBABY OMNI BREEZE Graphite šedá
Přidáno: 8. listopadu 2023
(naposledy upraveno 8. listopadu 2023)
Zakoupeno v Pilulka.cz
Pohodlně se nosí. Dítě v něm sedí v souladu s moderními doporučeními. Může být čelem anebo zády k nositeli. Další možnosti jsme nezkoušeli. Dostatek možností štelování. I s váhou dítěte ke 20 kilům se zdá, že se bude dobře nosit.
Zatím používáme krátce, ale jsme spokojení. Snadná manipulace, oceňuji možnost nošení i na boku.
nejlepší nositko!!!
- Mne toto nositko vyhovuje,nosim v nem mesicni miminko,a jelikoz se kolikrat bojim nejak s miminkem manipulovat tak je pro me dobré že zde neni nejak moc vazání a clovek jednou rukou je schopen zapnout ty dvě přesky.
- produkt - SET Corazon Panda som kupovala na základe spokojných referencií známych
- zatiaľ nemám produkt vyskúšaný
- výhodou je celý set, netreba dokupovať doplnky
- zatiaľ žiadne
Super
Pomocník ze autosedačky pro spící dítě - super.
- Velmi pohodlný jak pro nositele tak pro nošeného
- Stylové nosítko,rychlá příprava
- Zatím sedí, vypadá kvalitně
- Krosna je prostě super, není co vytknout
Za ty penize je to hodne dobra krosna na dite. Ma pohodlny zadovy system a je lehka a skladna, umi se slozit pekne do placata. Striska se da zkroutit a zastrcit do zadni kapsy. Prijde mi lepe udelana a pevnejsi nez Deutery za podobnou cenu. Na trmenech na nohy ditete ma vzadu popruhy, aby nohy nevypadavaly, u jineho vyrobce jsem to nevidel a u deti kolem 1 roku je to nedocenitelne. Sezeni je siroke a tedy by melo byt pohodlne. Negativa jsou pro mne uzka a spatne pristupna kapsa na camel bag (vstup z boku a vic jak 1 litr jsem tam nenacpal) bez hacku na zaveseni. Absence gumicek na ramennim popruhu na hadici camel bagu (da se ale snadno vyresit po domacku), je asi vhodna spise pro zeny a mensi lidi. Mam 180 cm a zada na maximum jsou mi trochu mala (bederak mam vysoko). Vzadu je nizka, takze vetsi deti se neoprou dozadu hlavou, zase je tim skladnejsi a deti stejne vetsinou spi v predklonu nebo upadle na bok. Bocnice jsou na muj vkus zbytecne dlouhe a kdyz je pritahnu na max., mam dite jeste relativne daleko za zady a uz s tim nemuzu nic delat. Mozna je to ale ergonomictejsi pro dite, nevim. Nosi se mi i tak dobre (dite vazi 10 kg). Blbe se mi dite pouta temi 5 bodovymi popruhy, ale to bude i o cviku a o tom, ze male deti jeste moc nespolupracuji. Pomer cena/vykon za mne i tak nejlepsi na trhu. Nazor pisu s ohledem na predchozi zkusenost s krosnou Thule Sapling Elite model 2020, ktera je asi o pul kila tezsi, a taky drazsi, a tento modelovy rok uz se neprodava, ale jinak vlastne negativa nema.
Snadné zacházení, návod s obrázky použití.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »