Nejnovější recenze ze sekce Nosítka na děti
- Prostě dobré nosítko
- Ergonomické nosítko
- Pekne vzory
- Lze dobře nastavit
- Velmi tvrdý bederak
- Pro mne velmi pohodlné nošení a jednoduché upravení velikosti i nasazování nosítka.
- Polstrování kolem nožiček.
- Za mne by bylo lepší, kdyby i pod hlavičkou bylo polstrování nebo jiná úprava, přijde mi konec celkem drsný, ale syn je spokojený, nevadí mu to. Pro vlastní klid lepší dávat v oblečení s kapucou. (Naopak jiná nosítka s lepší úpravou v této části mu byla nepohodlné.)
- Great quality and very comfortable both for the baby and the parent.
- Pohodlně se nosí
- Kapsička na věci
- Lehce pochopitelný nákup
Dobře se nosí, dítko v něm sedí v klidu a spí.
- Jednoduché nastavení
- Krásný design
- Malá má rozhled, v nosítku se jí moc líbí
- Žádnou nevýhodu jsme neobjevili
Anatomicky špatně řešeno.
- Vypadá a sedí dobře. Ještě jsem nosítko nepoužila. Cena velmi dobrá
Krásné kvalitní hybridní nosítko. Měkký bederní pás, oboustranná přezka, takže je utažený jedna-dvě. Jsme s ním naprosto spokojeni - já prcek a manžel dlouhán, vhodné pro oba.
- Vhodné pro začátečníky.
- Praktický upínací systém
- Kapucka na suchý zip
- Není nepromokavý
- Vhodný spíše na podzim, na zimu moc tenký
- Poměr cena výkon
Sháněla sem zimní dostatečně teplou kapsu na nošení prcka na zádech. Dle popisu produktu a nabídky na trhu se tohle zdálo jako nejteplejší varianta. Není. Je to tenké jako flísová mikina a svrchní materiál rozhodně není softshell a rozhodně není nepromokavý. Je to jen taková tenoučká látka. Okamžitě sem ho testovala a všechna voda se vsákla. Takže ani do deště, ani do sněhu.
Produkt si nechám ale s tím, že do něj všiju další vrstvu flísu, aby byl skutečně teplý do zimy. Za ty peníze to rozhodně nestojí.
- Kvalitní výrobek
- Dobrá cena
Vše Ok.
- Obousměrná spona
- Rychlé vázání
- Pohodlné
- Kvalitní provedení
- Jednoduché nastavení
- Někomu mohou vadit dlouhé vázací popruhy.
Skvělé, pohodlné nosítko pro nejmenší. Vydrží do velikosti 74/80. Někomu by mohly vadit dlouhé vázací popruhy. U nás naprosto ideál - já jsem prcek (a tak jsem si s nimi poradila), manžel dlouhán (takže ten to měl bez problémů). Oproti jiným nosítkům je obrovskou výhodou obousměrná přezka na bederním páse - máte nastaveno během vteřinky a zavazovací popruhy - odpadá tak povolování a utahování ramenních popruhů v případě změny nosící osoby.
- není
- Možnost rychlé úpravy velikosti a tím možnost využíváni jak mnou tak partnerem.
- Univerzální ergonomické nosítko
- Pěkný motiv
- Vhodné pro ženu i muže
- Čtyřměsíční miminko je v nosítku spokojené
- Součástí nosítka by mohly být i slintáčky, které se prodávají zvlášť (nebo by alespoň mohlo být někde upozornění, že je vhodné je dokoupit, přišla jsem na to až při zkoušení nosítka a budu je muset doobjednat)
- Super, maximální spokojenost
Good quality, easy to handle. It is a soft fabric but looks resistant.
Vak jsem vybrala na základě velmi kladných referencí, bohužel naše dítě jej odmítalo a nebylo možno jej používat, proto jsem ho vrátila. Ale netýká se to kvality výrobku, pouze neochoty našeho dítěte se v něm nosit.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »