Nejnovější recenze ze sekce Nosítka na děti
- Skvěle sedí, pohodlné
- Dcera je v něm spokojená
- Vhodné i pro lidi malého vzrůstu
- Vyšší cena
S nosítkem jsem velmi spokojená. Jediné, co mi dělá trochu problém, je zapínání popruhu na zádech - špatně tam dosáhnu, když už je malá v nosítku. Jinak mohu určitě doporučit.
- Ergonomické
- Pohodlné
Velmi kvalitní, už i na pohled. Kdybych mohla, koupila bych si jich 5.
- Krásný vzhled
- Pohodlné nosítko
- Ergonomické nosítko
- Dobrá cena oproti zahraničním značkám
- Snadné přenastavení popruhů
- Kvalitni nositko
- Krasny design
- Ochrana popruhu (slintacky) v cene
- Vhodne i pro stihle v pase
- Rucni prani - nositko dlouho schne
- čeká výroba
- mnoho dostupných designů
- kvalitní provedení
- žádná
Nosítko je kvalitní české výroby. S nastavením pro jakoukoli postavu není problém, takže nosiči se mohou střídat a nosit může třeba i babička. K výrobku je návod ale pokud si nejste jistí pomohou vám na webových stránkách, případně můžete shlédnout jejich videa. S nosítkem dostanete i slintáčky, které chrání popruhy a nosítko není potřeba tak často prát - perete jen slintáčky (dají se samostatně dokoupit další).
- Jde o dárek, který teprve budeme darovat, takže vlastní zkušenost nemáme, ale na výletě jsme potkali velice spokojené rodiče s dítětem v krosně zn. Salewa Koala. Byl pak velký problém toto nosítko sehnat, jinde než v tomto obchodě nebylo k dostání.
Hledali jsme kompromis mezi šátkem a přezkovým nosítkem... něco sice natolik rychlého a jednoduchého, aby si s tím snadno poradil i méně zkušený nosič, zároveň snadno přenastavitelného, intuitivního a elegantního.... Hybridní šátkové nosítko s přezkovým bederním pásem a zavazovacími ramenními popruhy tak splnilo všechna naše očekávání. Je elegantní, má překrásný vzor, příjemný materiál, je pohodlné a hlavně se krásně přizpůsobí nošenci a zároveň jde krásně přenastavit dle nosiče. Rychle se navazuje, zároveň jde snadno přehodit z břicha na záda a i tam se s ním krásně manipuluje. Za mě jedinou drobnou nevýhodou je jen nutnost žehlení ramenních popruhů a komplikované rozepnutí bezpečnostní přezky na bederáku - to je ale asi jen o grifu a bezpečnost dítěte za to samozřejmě stojí :)
- Měkký bederak
- Lze snadno nastavit
- Rostoucí
- Velky vyber vzoru a barev
- Slintacky zdarma
Chce to si nositko vyzkoušet. Nam Lenka sedla dobre, jsem spokojena a mimco taky
- Krásný desing
- Malá je v něm spokojená, nejlepší věc na uspávání
- Pohodlné nosítka
- Trošku u bederního pásu tlačí spona
- Cena.
- Material.
- Návod k použití.
Na to, abyste si nositko zavázali potřebujete magisterský titul. Návod je nedostačující. Například píšou, že novorozenci mají mít nohy uvnitř a musí být použit pás na stažení, ale návod zrovna k tomuto není. Vhod by přišel videonavod na zavazani. Jinak miminko je v tom moc rádo, materiál je příjemný.
- Kvalitní provedení
- opravdu kvalitní nosítko
Za ty peníze skvělá věc, které nemáme co vytknout.
Krásná barva
- Výborný nosič za výbornú cenu
- Krásna farba
- Pohodlný aj na nosenie ťažkých detí
- Vyrobený v ČR :)
- Mäkká šatkovina
- Slintáčiky v cene
- Pohodlný a bytelný bedrový pás, ktorý sa neprehýba
- Drží M polohu nožičiek aj u veľkých batoliat
- Chýba nejaké upevnenie nosiča na páse, keď je dieťatko z neho vonku
- Nastavení ramenních popruhů, sluneční clona a přídavný odepínací batůžek
- Snad jen to, že pláštěnka není součástí. Je nutné ji dokoupit.
Klokankadorazila jak měla zboží je v pořádku. Uvidíme po delší době jak bude klokanka kvalitní.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »