Nejnovější recenze ze sekce Nosítka na děti
- Skvěle se miminko nosí, je pohodlné, nejde poznat váha dítěte při nošení. mohu jen doporučit. Nositko jsem vybrala ve velikosti standart hledala jsem pro malou už větší a nemohla jsem vybrat lépe ❤️
- Hezky sedí
- Hezky vypadá
- Snadno se používá
- Kvalitni zpracovani
- Plni ucel
- Vše ok
Vše ok, líbí se nám
- Pěkné, praktické
poměr cena kvalita je skvělý!
- Dobrá cena a jednoduché zapínání.
- Spokojenost
- Celková spokojenost
- Krásná, měkká látka
- Perfektní zpracování
- Nízká váha
- Super cena oproti konkurenci
- Český výrobek
- Třmeny na nohy jako příslušenství
Splňuje perfektně naše očekávání. Chce to trochu si pohrát s nastavením a sedí opravdu perfektně, viz. video od výrobce https://www.youtube.com... .
- Nosítko má pěkný vzhled. Výhodou je jeho použití i při nošení na zádech. Jsem s nosítkem spokojená, prozatím ho mám jen týden.
Bederní pás se mi zdá měkký, při nošení dítěte nad 10 kg. Obtížně se utahují popruhy na ramenní části. Myslím si, že je to novotou a častějším používáním se bude utahovat snadněji.
Skvělý poměr cena/výkon
- Jednoduchost
- Volnější okolo hrudníčku - nelze nastavit
- skvělý materiál
- kvalitní šítí
- příjemná cena, výborná kvalita, možnost nastavení na míru, dostatek úložného prostoru
nevýhoda to není, ale lepší vypolstrování ramen by se šiklo :-)
- Snadné použití, bez pomoci
- Materiál
- Skladnost
- Pro miminko pohodlné
- Rychlé nastavení, skvělé při střídání nositele
- Podpora hlavičky, hlavička tak nepadá do záklonu ani do stran
- Popruhy nejsou polstrované
Lehké, skladné, měkké, prodyšný materiál. Nikde nic netlačí (přezky, spony...) -miminko ani nositele. Snadná manipulace při usazení a vyndávání miminka, zvládne jeden člověk. Jen škoda, že popruhy nejsou polostrované, při delším nošení trochu tlačí (záleží na váze miminka, nosím v něm 4,5kg, moc si neumím představit 10kg dítě). Aspoň jsou hodně široké. Není zde bederní pás, kříží se to na zádech, zapíná na pupku. Když si popruhy utáhnu, tak mě váha mimča trochu tlačí do břicha, navíc popruhy vedou přes ramena, na záda, pak kříž a
pod pažemi (přes žebra ) doprostřed pupku, takže to trochu stáhne i žebra. Doporučuji méně utahovat. Jinak mimčo v nositku vždy usne, takže se mu tam líbí. Na dlouhé nošení těžších miminek to není, ale pro novorozence skvělá volba.
- Rychle a pohodlné.
- Dite bych v sedatku dlouho nenechavala. Vhodne spise jen na občasné nošení.
Šikovný, kvalitní
- kvalitní zádový systém, dobrá konstrukce, úložný prostor, kvalitní uchycení dítěte